Hot or not?

Hei!! nå er det lenge siden jeg har blogget syns jeg eller det er jo fordi jeg har vært travel med prøver,trening,dansing,venner osv...  Men nå vet jeg at jeg skal blogge fullt! Skal prøve men vis dere skriver komentarer myye så får jeg nok mye inspo og da blogger jeg sånn 2 ganger te dagen ♥ 

Litt dårlig lys! men ja sånn ser de ut! jeg lagde de ikke helt selv jeg har bare tatt på nagler du kan kjøpe dem på panduro og hm for sånn 49 kr! 
Denne shortsen er fra cubus og det er den jeg er mest fornøyd med av de to jeg fiksa på :) 
Denne tok jeg nagler bak og foran! hadde ikke mere igjen av de kuleste naglene så jeg måtte ta sånne nagler ◊


Hvilken shorts syns du var finest?

6 kommentarer

Ewb.blogg.noღ

16.03.2013 kl.11:21

Definitiv hot !! =D
så fine!

Silje

17.03.2013 kl.18:12

Jeg tror jeg syns den svarte var finest! :)

bra innlegg!

Stine

18.03.2013 kl.13:04

Kjære blogger. Vi har utviklet et nytt produkt for alle som sliter med å få tennene hvite. Det er et tannblekingssett du kan bleke tennene dine med hjemme - som ikke bare virker kjempe bra, men som også er veldig billig. Faktisk skal du få det helt gratis! Og ikke bare det, de 500 første som takker ja til tilbudet vårt får også en gratis elektronisk tannbørste!!! Om du allerede har en kan du jo for eksempel gi den til en heldig leser i en blogg konkurranse! :-) Vi håper vi hører fra deg!

Adriane

22.03.2013 kl.16:20

Jeg vet ikke For begge var drit kule!!

Kaja

07.04.2013 kl.09:41

Jeg syns dongri tighsten var finest malin Loe u❤

Skriv en ny kommentar

Malin Frøyen

Malin Frøyen

12, Stavanger

Hei!! mitt navn er Malin, jeg er 11 år og bor i Stavanger. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder, sminke og andre ting. Håper du liker den!

Kategorier

Arkiv

hits