Dagens antrekk

Hei! idag så skal jeg og jentene ha jentekveld, og for oss så er jentekveld at vi ser film spiser goderi og samler gjengen!! kjempe koselig! jeg tror vi skal se snakes on the plane :) noen gutter i klassen anbefalte den skal ikke nevne navn, hahahaha ♥ så ja da kommer noen bilder :) 

topp - bikbok  smykke - ?    ring - glitter    bukse - cubusbare sånn for og se det nærmere xD jajaja nå sitter jeg og gomler i meg snop, neida jeg gjør ikke det! det er til ikveld eller senere ♥ hva syns dere? / hva skal dere idag?

6 kommentarer

Christina

01.03.2013 kl.14:58

Har sett snakes on the plan, og hvis det er en jentekveld trot jeg jeg ville tatt en annen som var litt koseligere ;D Ved mindre dere synes det er koselig å se slanger som dreper mennesker på et fly.. Kos dere :)

Julie

01.03.2013 kl.15:04

kjempe fin blogg du har :)

kan du lage et innlegg senere også?

gunnnis

01.03.2013 kl.17:36

// tusen takk for kommentaren på bloggen. Tar tipset med stor takk :) Håper du får en fin fredag :) Du har kjempe fin blogg :) elsker antrekket :)
fint!
så fint!
kjempefint:)

Skriv en ny kommentar

Malin Frøyen

Malin Frøyen

12, Stavanger

Hei!! mitt navn er Malin, jeg er 11 år og bor i Stavanger. På bloggen min finner du innlegg om min hverdag, outfits, innkjøp, bilder, sminke og andre ting. Håper du liker den!

Kategorier

Arkiv

hits